Atelier "Geknipt voor U"

Naaicursus en kledingreparatie Utrecht

 


Winkelaanbod

U kunt in de winkel van Atelier Geknipt voor U terecht voor allerlei leuke en handige producten.

Fournituren

Allereerst verkopen wij een ruim aanbod aan fournituren. Als u zelf handig met bent met de naaimachine, kom dan vooral eens langs. Als u graag wilt leren naaien, kom dan eens langs om te praten over de verschillende mogelijkheden die er zijn op het gebied van naailessen.
Links op de foto zie je tricot biaisband. Net nieuw in het assortiment.

 

                                              Een kleine greep uit het assortiment:

- Ritsen in veel maten en vormen: blinde ritsen, broekritsen, kunststof of metalen ritsen en natuurlijk deelbare ritsen voor in jassen of vesten. U kunt natuurlijk ook langskomen om de rits er door ons in te laten zetten, we doen ook aan kledingreparatie!

- Benodigdheden voor de naaimachine; spoelen, naalden, , etc

- Benodigdheden voor het naaien: stofscharen, centimeters, zoommaatjes, garen in alle kleuren, spelden, speldenkussens en vlieseline in verschillende kleuren

- Benodigdheden om uw genaaide producten leuker te maken: knopen, allerlei sierband en kant (bijvoorbeeld biaisband en elastische kant en band)

- Voeringstoffen

 

 


                                                

                                                    Kraamcadeautjes 2go

Er liggen altijd leuke kraamcadeautjes voor u klaar. Een steeds wisselend assortiment dat u zo kunt laten inpakken door ons. Bijvoorbeeld: slabbers, babybroekjes, aankleedkussen en labeldoeken. Natuurlijk kunt u ook altijd iets op maat laten maken. Ook van een leuk stofje dat u nog heeft liggen. Kom vooral langs om het aanbod te bekijken of om iets te laten maken.

 

Wiegendekens op maat

Hiervan is er ook voorraad, echter niet veel. U kunt in de winkel een unieke wiegendeken op maat laten maken. Bijvoorbeeld om deze te laten matchen bij de kinderwagen. Als u er een extra laag in laat zetten kunt u er een speelkleed van laten maken.  Standaard maat is 0.90 x 0.70 m. 

 

 

 

 

Kinderkleding op maat

Unieke kinderkleding op maat. Met een aantal standaard modellen. Voor kinderen die net een maatje meer of minder hebben, of steeds te korte mouwen bij de juiste breedtemaat. Klik hier voor meer informatie.

 

Actuele openingstijden:

Maandag     van 19.30 tot 21.30 uur
Dinsdag       van  9.00 tot 21.00 uur, van 12.30 tot 13.30 uur en van 17.00 tot 18.00 uur gesloten
Woensdag    van  9.00 tot 21.00 uur, van 12.30 tot 13.30 uur en van 17.00 tot 18.00 uur gesloten
Donderdag   van  9.00 tot 21.00 uur, van 12.30 tot 13.30 uur en van 17.00 tot 18.00 uur gesloten
Vrijdag         van  9.00 tot 17.00 uur, van 12.30tot 13.30 uur gesloten
Zaterdag      van 10.00 tot 16.00 uur

 

In verband met vakantie is Atelier "Geknipt voor U" gesloten van maandag 22 tot 29 oktober. Vanaf maandag 29 oktober zijn we weer open.