Atelier "Geknipt voor U"

Naaicursus en kledingreparatie Utrecht

 

ORISCHA Originals


Betaalbare unieke kinderkleding
Een onderscheidende kledingstijl die past bij de eigenheid van je kind. Dat is wat Orischa Kinderkleding biedt. Unieke handgemaakte kinderkleding op maat en in de stijl van jouw kind. En wat belangrijk is: betaalbaar. Je hebt al een handgemaakte legging voor 20 euro, en een A-lijnjurk voor 30 Euro.

Hoe werkt het?
Orischa biedt een aantal basismodellen kleding die je zelf door keuze van de stof en bijvoorbeeld een bies in een bepaalde kleur. In Atelier Geknipt voor U hangen er samples van de beschikbare modellen en stoffen. Je kunt even komen kijken en daar ook direct bestellen.
Doeschka Kempes (eigenaar van Orischa kinderkleding) staat elke donderdag tot 14:00u in de winkel. Op andere tijden kun je een afspraak maken, in de winkel of bij Doeschka thuis. Je zoekt dan de modellen, de stoffen en de stijlelementen samen uit. Om de kleding op maat te kunnen maken, worden de maten van je kind opgenomen. Natuurlijk is het mogelijk alles via de mail of telefoon te regelen, dan geef je simpelweg de breedte- en lengtemaat van je kind door. Doorgaans heb je je producten binnen 3 weken in huis.

Basismodellen: maten vanaf 92 
A-lijn rokje, vanaf €15,00
Legging, vanaf €15,00
T-shirt lange mouw (j/m) vanaf €20,00
A-lijn jurk (met of zonder col), vanaf €30,00
Overslagjurk, vanaf €40,00

Er zijn altijd minstens 4 stoffen waar je uit kunt kiezen. Deze wisselen regelmatig en zijn natuurlijk vaak afgestemd op de seizoenen. Als jouw smaak hier niet tussen zit, mag je altijd zelf stoffen aanleveren. Neem ook eens een kijkje op www.orischa.nl (link naar facebook) voor meer voorbeelden van producten.