Atelier "Geknipt voor U"

Naaicursus en kledingreparatie Utrecht

 

In verband met de Corona maatregelen is winkel geopend in verband met de kledingreparatie. 

Heb je fournituren nodig dan kan je ze per mail, sms, app of telefonisch bestellen. Wij zetten alles voor je klaar. Bij ophalen kan je per pin betalen.

Ben je niet in de gelegenheid om het op te halen dan kunnen we het op sturen. Je ontvangt dan een betaalverzoek en na ontvangst van de betaling versturen we de bestelling. Vergeet niet je adres te vermelden bij bestellen.

Voor de juiste kleur garen kan je een stukje stof of op sturen of even door de brievenbus gooien. Vergeet dan niet je naam en adres te vermelden.

 

 

Winkelaanbod

U kunt in de winkel van Atelier Geknipt voor U terecht voor allerlei leuke en handige producten.

Fournituren

Allereerst verkopen wij een ruim aanbod aan fournituren. Als u zelf handig met bent met de naaimachine, kom dan vooral eens langs. Als u graag wilt leren naaien, kom dan eens langs om te praten over de verschillende mogelijkheden die er zijn op het gebied van naailessen.
Links op de foto zie je tricot biaisband. Net nieuw in het assortiment.                                                           

 

   

 

                                                   

Een kleine greep uit het assortiment:

- Ritsen in veel maten en vormen: blinde ritsen, broekritsen, kunststof of metalen ritsen en natuurlijk deelbare ritsen voor in jassen of vesten. U kunt natuurlijk ook langskomen om de rits er door ons in te laten zetten, we doen ook aan kledingreparatie!

- Benodigdheden voor de naaimachine; spoelen, naalden, , etc

- Benodigdheden voor het naaien: stofscharen, centimeters, zoommaatjes, garen in alle kleuren, spelden, speldenkussens en vlieseline in verschillende kleuren

- Benodigdheden om uw genaaide producten leuker te maken: knopen, allerlei sierband en kant (bijvoorbeeld biaisband en elastische kant en band)

- Voeringstoffen

 

 

 

 

Kraamcadeautjes 2go

Er liggen altijd leuke kraamcadeautjes voor u klaar. Een steeds wisselend assortiment dat u zo kunt laten inpakken door ons. Bijvoorbeeld: slabbers, babybroekjes, jurkjes en shirtjes.
Natuurlijk kunt u ook altijd iets op maat laten maken. Ook van het leuk stofje dat u nog heeft liggen. Kom vooral langs om het aanbod te bekijken of om iets te laten maken.

 

Wiegendekens op maat

U kunt in de winkel een unieke wiegendeken op maat laten maken. Bijvoorbeeld om deze te laten matchen bij de kinderwagen. Als u er een extra laag in laat zetten kunt u er een speelkleed van laten maken.  Standaard maat is 0.90 x 0.70 m. 

 

 


Actuele openingstijden:

Maandag     van 19.00 tot 21.30 uur
Dinsdag       van 10.00 tot 21.00 uur, tussen 12.30 en  13.30 uur en 17.00 en 18.00 uur gesloten.
Woensdag    van   9.00 tot 21.00 uur, tussen 12.30 en 13.30 uur en 17.00 en 18.00 uur gesloten. 
Donderdag   van   9.00 tot 21.00 uur, tussen 12.30 en 13.30 uur en 17.00 tot 18.00 uur gesloten.
Vrijdag         van   9.00 tot 17.00 uur, tussen 12.30 en 13.30 uur gesloten.
Zaterdag      van 10.00 tot 16.00 uur.

 

Vrijdag 11 juni zijn we van 12.00 tot 14.00 uur gesloten i.v.m. de Corona vaccinatie.